Denizli’nin Pamukkale ilçesi Cankurtaran Mahallesi Muhtarı Özgür Sarıkaya, 7 yaşındaki oğlunun sünnet düğününde traktör süsleyerek, sünnet arabası yaptı. Arkadaşlarını da toplayan Muhtar Sarıkaya, yaklaşık 10 traktörle sünnet konvoyu oluşturdu. Mahallede tur atan süslü traktör konvoyunu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, bazıları da o anları cep telefonlarına kaydetti. Drone ile de çekilen traktör konvoyu daha sonra düğün salonuna gitti.

Çiftçi bir ailenin çocuğu olan Cankurtaran Mahallesi Muhtarı Özgür Sarıkaya, kendisi de çiftçilik ile uğraşmaya devam ettiğini ve böyle bir hayalinin olduğunu belirterek "Hayalimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Ben çiftçi çocuğuyum, çiftçilik ile hayatımızı devam ettiriyoruz. Aynı zamanda mahallemizin muhtarıyım. Yöresel bir anı olarak hatırlatmasını istedim. Cankurtaran Mahallemizin Yörük geçmişi olmasından dolayı bu bir hayalimdi. Katılan eş, dost ve akrabalara teşekkür ediyorum" dedi.

Sünnet olan 7 yaşındaki Mustafa Ali Hacı Sarıkaya ise, çok mutlu olduğunu belirtirken, havadan çekilen traktör konvoyunun görüntüsü de renkli görüntülere sahne oldu.