Denizli İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, köylerde trafik kazalarının sık meydana geldiği yollarda onarım çalışması yaparak iyileştirdi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, merkez Irlıganlı-Güzelpınar ile Güney ilçesine bağlı Eziler yol ayrımı, Memişler Mahallesi-Kerimler köyü arasındaki yolda kör noktalar ve keskin virajların kaldırılarak yol iyileştirmeleri yapıldığını söyledi. Oklu, “Bu yollarda sık sık trafik kazaları yaşanıyordu. Yaklaşık bey ay gibi kısa bir sürede bu köy yollarımız standarta uygun hale getirilerek hizmete açıldı.” dedi.

Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin de sık sık ölümlü trafik kazalarına sebep olan tehlikeli virajların kaldırıldığını belirterek, “İki adet yeni alınan ekskavatörle kaza riski çok yoğun olan bu bölgede by-pass işlemi yapıldı. Böylece kazaların azaltılmasına, hattâ mümkünse hiç olmamasına yönelik bir çalışmayı tamamlamış bulunmaktayız. Amacımız, il sınırları içinde İl Özel İdaresi’ne bağlı yollarda, bu ve buna benzer kaza riski olan yerlerde çalışmalar yapılarak, kalitenin karayolları standartına yükseltilmesini sağlamak. Bundan sonra sıkıntılı olan bölgelerde, bize gelen bilgiler doğrultusunda gücümüzün yettiğince düzeltme yapmayı planlıyoruz.” diye konuştu.

Kerimler Köyü Muhtarı Hüseyin Dayan ise, “Bundan böyle bu şekilde kazalar olmamasını diliyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.