Alsancak’a kadar taşıma ücreti ton başına 19 TL’den 16.5 TL’ye, Biçerova’ya kadar olan ücret ise 21.5’ten 19 TL’ye çekildi. Ayrıca daha önce İzmir’de yapılan gümrükleme işlemleri bundan böyle Kaklık’ta yapılacak.
Yapımı 7 yıl süren Kaklık Lojistik Merkezi’nin tamamlanmasının ardından, firmalar taşıma ücretlerini yüksek bulmuş, Denizli Sanayi Odası fiyatların düşürülmesi gerektiğini söylemişti. Aradan geçen iki haftalık süreçte yapılan görüşmeler ve değerlendirmeler sonucunda fiyatlarda indirime gidildi. Denizli Valisi Abdulkadir Demir, gelen tepkileri dikkate aldıklarını belirterek, “Önemli olan binaların yapılması değil, yapılan tesisin faaliyete geçip hizmet verebilmesidir. Taşıma yapan firmalar demiryolunu kullandıklarında daha çok maliyetli olduğunu belirttiler. Kısa bir değerlendirme sonucunda bizler de fiyatların yüksek olduğuna kanaat getirdik ve Alsancak ve Biçerova’ya kadar olan taşımalarda 2.5 TL’lik indirime gittik” dedi.

Ayrıca Vali Demir,  lojistik merkezinde yeni sisteme geçildiğinde fiyatların daha da düşebileceğini belirterek, daha önce İzmir’de yapılarak zaman kaybına neden olan gümrükleme işleminin bundan böyle Kaklık Lojistik Merkezi’nde yapıalcağını da sözlerine ekledi.