1997 yılında Hakkari’nin Işıklı Mevkiinde teröristler ile çıkan çatışmada 5 silah arkadaşıyla birlikte şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Eyüp Kepenek, Denizli’de oturan ailesinin talebiyle Denizli Asri Mezarlık şehitliğinde toprağa verildi. Aradan geçen yıllara rağmen acıları sönmeyen şehit ailesi, oğullarının mezarını sık sık ziyaret etmeye devam ediyor. 

Şehit oğulları Jandarma Uzman Çavuş Eyüp Kepenek’i doğum gününde unutmayan ve her yıl mezarı başında oğullarını anan acılı şehit ailesi,  bu yıl ise mezar taşına bıraktıkları not ile herkesi duygulandırdı. 9 Kasım günü şehit oğullarının mezarı başına giden aile, mezar taşına şu notu bıraktı.

İŞTE HERKESİ DUYGULANDIRAN O NOT

“Sevgili oğlumuz Eyüp, 10 Kasım atamızın ölümü. 10 Kasım 1975 senin güzel gözlerini açtığın yıl. Doğum günün kutlu olsun. Mekanın cennet olsun. Seni asla unutmayacağız” 

Mezarlığa şehitleri ziyarete giden vatandaşlar, şehitlere bir yandan dua ederken, bir yandan da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Eyüp Kepenek’in ailesinin bıraktığı notu okuyarak, duygusal anlar yaşıyor. 

Denizli’de Şehit Mezarında Duygulandıran Not