HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Serinhisar İlçesi'nde her mahallesinden duyulan ve büyük bir gürültüye sebep olan, evlerinin önünde meydana gelen patlama sonrası şaşkına dönen ev sahibi Ali Koyun ve ailesi olaya anlam veremedi.

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Ali Koyun, “Patlama sonrası hemen aşağıya indik. Arabamızın yandığını gördük, olayın şaşkınlığını üzerimizden attıktan sonra itfaiyeyi aramaya çalışırken ekiplerin geldiğini gördük. Hemen söndürme çalışmalarına başladılar. O ana kadar olayın nasıl gerçekleştiği konusunda en ufak bir bilgimiz yoktu fakat söndürme çalışmaları bitmeye yakın yerde yatan biri tespit edildi ve hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı” dedi.

Patlama sonrası aracının tamamen kullanılamaz hale geldiğini ifade eden Ali Koyun, “Bunun dışında işyerimizde ve evimizde de bazı hasarlar oluştu. Elektrik telleri de zarar görmüş. Sabah saatlerinde ifade vermek için emniyete gittik. Olayın failini de orada öğrendim. Aracı da olay yerine yakın bir yerde bulunmuş. Önce onun olduğuna inanmak istemedim. Kendisiyle 10 yıla yakındır tanışırız. Bu olayı yapacak kadar aramızda bir husumet yoktu. Hala ne için yaptığını da bilmiyorum. Geçmişte kendisine yardımlarım da olmuştur. İnsanların bu konuda bilip bilmeden yorum yapmalarını da anlamıyorum. Kendisine büyük miktarda borcum olduğu konuşuluyor. Halbuki kendisine olan borcum sadece 675 TL'dir. Bunun kanıtları da Whatsapp görüşmelerimizde kayıtlıdır. Merak eden herkese gösterebilirim. Önceki gün hastaneye gittim ve babasıyla görüştüm. İyileştikten sonra da kendisiyle görüşeceğim. Kendisine bu yaptığına karşı bir kinim yok ama şikayetçi olduğumu bildirdim ve şikayetimden de vazgeçmeyeceğim” dedi.

Öte yandan olayın faili H.Y'nin hastanede tedavisinin devam ettiği, patlama sebebiyle vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar ve kırıklar olduğu öğrenildi.

kaynak serinhisarinsesi