HABERDENİZLİ.COM / (AA)

İhracat yapan bir iş adamı, evinde misafir ettiği yakınının Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine aile test yaptırdı. Aile üyelerinden önce anne, sonra baba ve 3 çocuğun testlerinin pozitif çıkması üzerine Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Hastanedeki yoğun tedavinin ardından iyileşen aile, sağlıklarına kavuşarak taburcu oldu.

İsminin açıklanmasını istemeyen aile, sağlıklarına kavuştukları bilgisini hastanede çocuklarının müzik eşliğinde zeybek oynarken çektikleri video ile paylaştı.

Video görüntüsünde çocuklardan 10 yaşındaki Himmet Eren G. ve 3 yaşındaki Doğuhan G'nin sağlıklarına kavuşmalarını hastane odasında zeybek oyunu ile kutlaması yer alıyor.

İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Evlerinde misafir ettikleri bir yakınlarının Kovid-19 tanısı almasından sonra önce anneleri sonra babaları ve 3 kardeşleri ile birlikte pozitif gelen Denizli Devlet Hastanemizde tedavi gören 5 kişilik ailemiz çok şükür ki sağlıklarına kavuştular. Bana teşekkür etmek için taburculuk haberini alınca bu videoyu göndermişler. İzinleri ile yayınlıyorum. Kovid ile mücadelede emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum. Herkes bu güzel aile gibi şanslı olmayabilir. Lütfen unutmayalım. Normal, eski normal değil. Mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymadığımızda her şey için çok geç olabilir. Kaybettiğimiz her can biz sağlık çalışanlarını derinden yaralıyor." ifadelerine yer verdi.