Denizli'de Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (KAMU-SEN), 2014'teki zam kayıplarının giderilmesi 2015 için ek yüzde 12 zam taleplerinin kabul edilmesi için maaş günü meydanlara çıktı. Valilik önünde toplanan sendika üyeleri, adeta hükümete ve geçtiğimiz yıl toplu sözleşme masasına oturan Memur Sen'e ateş püskürdü. 

YÜZDE 12 EK ZAM
Geçtiğimiz yıl Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN) ile hükümetin 'anlaşması' sonucu kamu emekçilerinin 123 liralık seyyanen zamma mahkum edildiğini vurgulayan Kamu sen İl Temsilcisi Turgay Demirtaş, , talep ettikleri yüzde 12 ek zam isteklerine ise kulak tıkanmasını eleştirdi. 
Kamu çalışanlarının alım gücü giderek düştüğünü Hükümetin de tüm talepleri görmezden geldiğini belirten Demirtaş, "2014 yılını borç yükü ve geçim sıkıntısı ile geçiren memurlar tüm gerçeklerin farkında. Geçtiğimiz yıl 123 liraya memurları mahkum edenler bu yılda yüzde 3+3'e mahkum ediyor. Bugün memurlarımız sözde zamlı maaşları aldılar ve acı bir gerçekle bir kez daha yüzleştiler. İmzalana toplu sözleşmenin defolu olduğunu, memurların haklarının gasp edildiğini ifade ediyoruz. Bizler için 2014 kara bir yıl oldu 2015 daha da zor olacak. Bizim yüzde 12 ek zam talebimize de karşı çıktılar. Malum sendika ilginçtir talebimize herkesten önce karşı çıkıyor. Ama iş konuşmaya geldiğinde sendikacıyız diyerek ortada dolaşıyorlar. Memurların artık kaybedecek, feda edecek, heba edecek bir tek günü dahi kalmamıştır. Biz yüzde 12 ek zam talebimizi sonuna kadar dile getireceğiz. Biz memurların haklarını sonuna kadar müdafaa edeceğiz" dedi. 
Açıklama sonrası 3+3 zammı memurlar maaş bordrolarını yakarak tepki gösterdi.