HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Pamukkale İlçesi İncilipınar Mahallesi’nde yaşayan İklim Çırpan ile Yağmur Yılmaz, sokakta bulup sahiplendikleri kediye 27 mayıs günü kanlar içinde buldu.

Veterinere götürülen ve arka ayakları da kırıldığı belirlenen kedinin yapılan incelemede omuriliğinde kırık olduğu, üreme organında kanamayla birlikte genişleme oluştuğu belirlendi.

Vatandaşlar, kedinin cinsel saldırıya uğradığının değerlendirilmesi üzerine polis ekiplerine giderek şikayette bulundu. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede sperm kalıntıları bulduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken kedi ise Veteriner Hekim Selcan Çil, tarafından tedaviye alındı.

Denizli'de Kediye Tecavüz Ettiler

KEDİ AMELİYATA ALINDI

Çil tarafından Burdur'a götürülen kedi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde ameliyat edildi.

1 AY ÖNCE DOĞUM YAPMIŞTI

Talihsiz kedinin 1 ay önce doğum yaptığı ve 16 gün önce de yavrusunun aynı apartmanda ölü bulunduğu öğrenildi.

Denizli'de Kediye Tecavüz Ettiler

Olayla ilgili konuşan Veteriner Hekim Selcan Çil, kedinin ağır travma geçirdiğini belirterek, “Kedi apartmanda 6 ay kadar bakılmış bize getirildiğinde durumu çok kötüydü. Arka ayaklarını kullanamaz ve üreme organında olması gerekenden daha fazla genişlemeye bağlı kanamayla geldi. Kediyle ilgili polise rapor yazdık. Olay yerinde de sperm kalıntıları bulunmuş” ifadelerini kullandı.

Kedinin şuan durumunun iyi olduğunu ifade eden Çil, “Şu an durumu iyiye doğru gidiyor ancak dışkı ve idrarını yapamıyor. Zamanla onu da yapmaya başlayacak. Onu yaşatmaya çalışıyoruz. Çok sevecen ve sıcak kanlı kediymiş ancak yaşadıkları nedeniyle güvenin kaybettiği için hırçınlaşmış durumda" diye konuştu.

Denizli'de Kediye Tecavüz Ettiler