Tüm yurdu etkisi alan kar yağışı Denizli’nin merkezinde ve ilçelerinde etkisini sürdürüyor. Sabah erken saatlerden itibaren yol açma çalışmaları devam ederken, özellikle Cankurtaran bölgesinde araçların zincirsiz olarak yola devam etmesine izin verilmiyor. Polis ekipleri yollarda sürekli dolaşarak vatandaşların yardımına koşuyor.
Yoğun kar yağışı Kınıklı Mahallesi’nde bulunan Hüseyin Kesici’nin sahibi olduğu bir akaryakıt istasyonunda ise bir faciaya dönüşüyordu. Geceden bu yana yağan karın ağırlığına dayanamayan araç yıkamanın bulunduğu bölgedeki çatı büyük bir gürültüyle çöktü. Çatının çöktüğü anda çatının altında bulunan 4 araç çatının altında kalırken, araçlarda büyük zarar oluştu. Araçlar daha sonra çatının altından çıkarıldı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, akaryakıt istasyonunun sahibi olan Hüseyin Kesici olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Kesici, ‘’Yoğun kar yağışından dolayı çatımız çöktü. İyi ki can kaybı yok. 4 araç altında kaldı. Onları çıkarttık. Cana geleceğine mala gelsin. Buna da şükür’’dedi.
Öte yandan, yoğun kar yağışından dolayı Denizli merkez ile Acıpayam ve Buldan İlçelerinde ilk ve orta dereceli tüm okullarda eğitim - öğretime bir gün daha ara verildiği açıklandı.