HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği Denizli’de öğlen saatlerinde yaşanan olayda, Mustafa Ö. isimli şahıs yaşadığı 3 katlı binanın teras katına çıkarak su hortumunu boynuna doladı. Ardından kendisini teras katının korkuluklarından dışarı çıkaran Mustafa Ö., bir süre o şekilde bekledi.

Bölgeye gelen itfaiye ekipleri Mustafa Ö.’nün düşme ihtimaline karşı hemen aşağıya hava yastığı açıp ardından şahsı tutmak için teras katına çıktı.Bu sırada boynundaki hortumla aşağı sarkan Mustafa Ö., kendisini yukarı çekmek istese de bunda başarılı olamadı. Şahsın sarktığı en üst katın balkonuna çıkan bir vatandaş ise Mustafa Ö.’nün boğulmaması ve aşağı düşmemesi için bacaklarından tuttu. Yukarı çıkan itfaiye ekipleri ise şahsı kendisini bağladığı hortumla yukarı doğru çekip tam yakalamaya çalışırken hortum kopunca Mustafa Ö., çevredekilerin çığlıkları eşliğinde aşağıya açılan hava yastığın üstüne düştü. Yaralanan Mustafa Ö., olay yerindeki ambulans ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesine kaldırıldı.

KORONAVİRÜS TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Yaşanan bu sonrası hastaneye kaldırılan Mustafa Ö. vücudunda kırık olup olmadığı tepiti için röntgen ve tomografi çekildi. Bu esnada şahıs da koronavirüsü (kovid-19) rastlandığı iddia edilmişti. Şahsın testinin negatif çıktığı öğrenildi.

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü'nden Alınan bilgiye göre, dün intihar girişimin bukunup Koronavirüs (covid-19) şüphesi olan kazazedenin testi negatif çıktı.