HABERDENİZLİ.COM

Geçtiğimiz yıl açılışını yapan ve Denizli’de bir ilke imza atan Pamuk Han Yüzme Havuzu ve Restoran, lezzeti, serinliği ve hijyeni yeni konseptiyle harmanlayıp bu senede sizlerle buluşturuyor.
Denizli’de ilk kez, yüzme havuzu, yeşillikler içerisindeki çiftlik keyfini, aynı zamanda birbirinden lezzetli tatlardan oluşan menüsü ile hazırlanan konseptiyle hizmete başlayan tesis, bu sene yenilenen dekoru, sosyal mesafe kuralına uygun masa dizaynı ve ailelere özel alanlarıyla adından çok söz ettirecek. Pamuk Han Yüzme Havuzu ve Restoran ihtiyacınıza tam anlamıyla yanıt vermeye hazır. Pamukkale Develi’de 10 dönüm arazi üzerine kurulu Pamuk Han Yüzme Havuz ve Restoran fiyatları konusunda da en az lezzetleri kadar iddialı.
Yemyeşil piknik alanı ve maviye doyacağınız havuz ayrıcalığıyla Pamuk Han Yüzme Havuzu Restoran tesisi bu yazın favorisi.

DENİZLİ’DE İLK VE TEK

Öte yandan havuz keyfini yaşarken tesis içerisinde yer alan hayvanlardan üretilen süt, peynir, tereyağı gibi organik ürünlerden en uygun fiyatlarla faydalanma fırsatı bulabilirsiniz.  Ayrıca tesisin bahçesinde yetiştirilen meyve ve sebzeleri kendiniz toplayıp tüketme şansına da sahipsiniz. Ayrıca yine çoğu organik ürünlerden oluşan onlarca çeşitle hazırlanmış serpe kahvaltıyla hem sağlıklı hem de doyurucu bir gün başlangıcı yapabilirsiniz.
Pamukhan Yüzme Havuzu ve Restoran’da sadece havuzdan yararlanabilir ya da  isterseniz sadece güzel anılar biriktireceğiniz bir yemek için bir araya gelebilirsiniz. İşletme de ayrıca 12 yaş altındaki misafirler içinse ayrıca özel bir havuz bulunmakta.

DÜĞÜNCÜLERE MÜJDE

Temmuz itibariyle başlayan  düğün sezonu içinde hazırlıklarını tamamlayan işletme, en uygun fiyatlarla havuz başında muhteşem bir kır düğünü vadediyor. Kapalı alanlardan sıkılan ya da o tarz yerlere gitmek istemeyenler için işletme özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.

KAPALI AİLE HAVUZU TERCİH EDENLERE

Sadece 1 aileye hitap edecek şekilde içerisinde duşu, şezlongu, soyunma kabini bulunan kapalı havuzu bu yıl ilk kez hizmete başladı. İşletmenin bu yıl ilk kez faaliyete soktuğu bu alanı ister saatlik istenirse günlük olarak kiralanmaktadır
Pamukhan Yüzme Havuzu tesisi için rezervasyon yaptırmak isterseniz 05459051407 numaralı telefondan arayarak yerinizi ayırtabilirsiniz.

Aradığınızdan Çok Daha Fazlası Bu TesisteAradığınızdan Çok Daha Fazlası Bu TesisteAradığınızdan Çok Daha Fazlası Bu TesisteAradığınızdan Çok Daha Fazlası Bu TesisteAradığınızdan Çok Daha Fazlası Bu TesisteAradığınızdan Çok Daha Fazlası Bu Tesiste