HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de turizm potansiyelini arttırmaya yönelik çalışmalar devam ediyor. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak öncülüğünde, konaklamalı turist kafilelerinin Denizli’ye getirilmesi için gerekli çalışmalar sürdürülüyor.

Vali Altıparmak, Hindistan'ın film prodüksiyon merkezi olan Bollywood yapımcısı ve Hindistan'dan yurtdışına en çok turist götüren Acente Firmasının Başkanı ve ailesiyle akşam yemeğinde biraraya geldi.
Bir Otelde düzenlenen yemeğe Hindistan'dan yurtdışına en çok turist götüren Acente Firması Başkanı Aman Bhatia, Bollywood Yapımcısı Sudhanshu Hukku, aileleri ile Dalaman Ortaca Köyceğiz Turizm Otelciler ve İşletmeciler Birliği (DOKTOB) Başkanı Yücel Okutur ve temsilciler katıldı.

Türkiye ziyaretlerinde Denizli, Muğla ve Aydın illerini gezecekleri öğrenilen Bollywood Yapımcısı Sudhanshu Hukku'nun bu bölgelerde Hint filmi çekmeyi planladığı öğrenildi.
Denizli ziyaretleri için Hintli misafirlere teşekkür eden Vali Altıparmak, planlanan film çekimi ve diğer organizasyonlar için Denizli'de her türlü desteği kendilerine vereceklerini söyledi.
Denizli'nin daha önce de önemli Hollywood filmlerine ev sahipliği yaptığını hatırlatan Vali Altıparmak, Hintli turistleri Denizli'de ağırlamaktan memnun olacaklarını vurguladı.