HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin Çameli ilçesinde geçtiğimiz aylarda Çamlıbel Mahallesi'nde yaşayan ve Yeşilyayla Mahallesi’nde bahçeleri bulunan Aydınhan ailesi feci bir olay yaşadı. 3 metre derinliğindeki kuyuda aynı aileden 4 kişinin zehirlendiği, 1 kişinin ise hayatını kaybettiği olayda Aydınhan ailesi bahçe sulama amacıyla kullanılan su motor arızasını gidermek istedi.

Kuyuya inen 43 yaşındaki Yusuf Aydınhan, zehirlenerek kuyuda hayatını kaybetti. Aydınhan’ın 45 yaşındaki eşi Fatmana Aydınhan, ailesine bakmak için eşinin daha önceden yaptığı kokoreç minibüsünü işletmeye başladı.

Aradan geçen zaman içerisinde köyde yaşadığı evine bir bir borçlar gelmeye başlayınca mahalleden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Denizli'de feci şekilde can vermişlerdi! O Aileye Yardım Eli Uzandı

AYDINHAN'A SAHİP ÇIKTILAR

Kendisinin hasta ve oğlunun böbrek hastası olduğunu belirten Aydınhan, oğullarınla birlikte bir çadırda yaşadığını söyledi. Eşinin ölmeden önce birçok yere borç oluşturduğunu ve senetler imzaladığını anlatan Aydınhan, evinin ise bir banka tarafından el konularak icralık olduğunu belirtmişti. Oğullarından birine bakamadığı için Acıpayam ilçesinde bir yurtta kaldığını ve onlara bakmak için mücadele ettiğini belirten Fatmana Aydınhan’a Çameli Belediyesi ve Kaymakamlığı sahip çıktı.

Denizli'de feci şekilde can vermişlerdi! O Aileye Yardım Eli Uzandı

Denizli'de feci şekilde can vermişlerdi! O Aileye Yardım Eli Uzandı