AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör siyasi alanda birlikteliğin sağlandığı Cumhur İttifakı ortağı MHP İl Başkanlığına ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 2023 seçimlerine yönelik hazırlık sürecinin de ele alındığı ifade edilen ziyaret hakkında açıklama yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “ Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde ağırlayan başta  MHP İl Başkanı Yusuf Garip’e ve MHP’li yönetici kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. 2023 hedefleri için gece gündüz durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Cumhur İttifak'ı paydaşımız  Milliyetçi Hareket Partisi  ile memleketimizin güçlü ve güzel yarınları için hep birlikte daha çok çalışacağız. Cumhur ittifakımızla, tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak altında mezara kadar birlik, beraberlik ve kardeşlikle yolumuza devam edeceğiz. 
İktidara talip olanlar milletin önüne milletin meseleleriyle alakalı yapıcı yol gösterici, akıllı öneriler ve projeler koyarlar. Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun anlayışı doğru bir anlayış değil hastalıklı bir ruh halidir...Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli’nin Milli menfaatler çatısı altında oluşturduğu Cumhur ittifakını biz Denizlimizde aynı şekilde uygulamaya devam edeceğiz.. 
Milletimizin Milli ve Yerli evladı Recep Tayyip Erdoğan'dır.  Adaylarının bile  kim olacağının belirsizliği devam eden 6 +1 benzemezlere ise Milletimiz en güzel cevabı 2023’te sandıkta verecektir. Allah’ın izniyle 6+1 benzemez masayı  Aziz Milletimiz ferasetiyle sandıkta darmadağın edecektir.” dedi.
 MHP İl Başkanı Yusuf Garip ise “ Öncelikle Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Yücel Baskanla birlikte 5 yıl boyunca  Merkezefendi Kurucu Belediye Meclis üyesi olarak görev yaptık. Yani çalışma arkadaşlığımız  öncelere dayanıyor.
Cumhur ittifakı olarak azmimiz sonsuz, heyecanımız büyük. Biliyorum ki, başaramayacağımız, aşamayacağımız hiçbir zorluk yok. Kimseyi ötekileştirmeden vatanımız ve milletimiz için gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Cumhur İttifakı, kısa adıyla Cumhur, 20 Şubat 2018 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi arasında kurulan seçim ittifakı. İttifak, 2018 genel seçimlerine birlikte katılmak için kuruldu ve mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesini destekleyen siyasi partileri bir araya getirdi.