Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Teşkilatı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle şehitlik ziyaretinin ardından lokma dağıttı.
Denizli Valiliği binası önündeki etkinliklere Atatürk’ün Kocatepe’deki fotoğrafının basılı olduğu tişörtleri giyerek katılan CHP’li kadınlar ve gençler tören alanında ilgi odağı oldu. CHP’liler daha sonra Asri Mezarlık’taki şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek dualar okudu. Şehitlerin mezarlarına karanfil bırakan gençler burada duygulu anlar yaşadı. CHP Denizli İl Teşkilatı'nın ikinci etkinliği ise belediye önünde gerçekleştirildi. Kadınların ve gençlerin organize ettiği etkinlikte, Nazım Hikmet’in Kuvayi Milliye destanından bölümler halinde şiir dinletisi gerçekleştirildi. Zafer Bayramı’nın son etkinliğinde ise Atatürk ve şehitler için lokma dağıtıldı, mevlid okundu.
CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, 30 Ağustos Zaferi’nin tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders olduğunu belirterek, ‘’Böylesine önemli ve anlamlı bir günü farklı etkinliklerle kutladık. Tarihimize, değerlerimize ve ulusal simge günlerine sıkı sıkıya bağlı olduğumuzun bir kez daha mesajını vermiş olduk’’ dedi.
CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven de ulusal bağımsızlığın taçlandırıldığı Zafer Bayramı’nda Atatürk’e ve şehitlere bağlılıklarını etkinliklerle dile getirdiklerini ifade ederek, ’’Unutturulmaya çalışan gurur günlerimizin izlerini hiçbir güç silemez.CHP bu ülkenin geleceğinin güvencesi ve sigortasıdır’’ diye konuştu.