HABERDENİZLİ.COM

Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda, 29 Mayıs Cuma günü itibariyle, cami ve mescitlerde cemaatle birlikte yalnızca belirlenecek kurallar çerçevesinde öğle, ikindi ve cuma namazlarının kılınabileceği ifade edilmişti.

Denizli'nin Merkezefendi ve Pamukkale ilçesinde 29 Mayıs Cuma günü namaz kılınacak camilerin listesi şu şekilde.

Liste yine 5 Haziran'da değişmeyip yine namaz kılınacak camiler aynı şekilde paylaşıldı.

DENİZLİ MÜFTÜLÜĞÜNÜN PAYLAŞTIĞI DUYURU

29 Mayıs 2020 Cuma Günü itibariyle camilerimizde cemaatle namaz kılınabilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı genelgesiyle aşağıdaki kurallar belirlenmiştir.

1- Cami ve mescitlerde cemaatle birlikte yalnızca Öğle, İkindi ve Cuma Namazları kılınacaktır. Diğer vakitlerde münferiden namaz kılmak isteyenler için camiler açık tutulacaktır.

2- Sokağa çıkma yasağı kapsamında yer alan vatandaşlarımız ile hastalık belirtileri taşıyanların evlerinde kalmaları Cuma ve vakit namazlarına iştirak etmemeleri gerekmektedir.

3- Cemaatle kılınacak namazlar veya münferiden kılınacak tüm namazlar için vatandaşlarımızın sağlığı açısından maske kullanmaları gerekmektedir.

Pamukkale, Merkezefendi, Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Buldan, Buldan, Bozkurt, Çal, Çameli, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Sarayköy, Tavas bölgelerinde cuma namazı kılınacak camiler listelendi.

DENİZLİ'DE CUMA NAMAZININ KILINACAĞI CAMİLER

Aşağıda bulunan linke tıklayıp Denizli'de cuma namazı kılınacak camilerin listesine erişebilirsiniz.

https://webdosyasp.diyanet.gov.tr/muftuluk/UserFiles/denizli/UserFiles/Files/29%20may%C4%B1s%20Cuma%20Namaz%C4%B1%20K%C4%B1l%C4%B1nacak%20Yerler_b8e985c3-2e34-4973-ab91-4aa1fed3a961.pdf