1993 YILINDA BAŞLAYAN SEKTÖR SERÜVENİ 
Denizli'de 1993 yılında kurulan Özgür Otomotiv A.Ş., 2006 yılında SONAX Uygulama merkezi ve 2007 yılından itibaren ÖZGÜR 2 markasıyla İkinci El Otomobil satışı ile kısa sürede otomotiv sektöründe adından söz ettirdi. Hizmetlerinin kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile dikkat çeken Özgür Oto, 2014 yılında önemli bir atılım yaparak, Denizli'de Yetkili Servisi uzun yıllardır bulunmayan BMW’nin Yetkili Servisi oldu. BMW Yetkili Servisi ile müşterilerini diğer illerdeki servis hizmeti almak için gitmekten kurtaran Özgür Oto, şimdi de Doğuş Otomotiv  bünyesinde bulunan AUDI Markasının DENİZLİ'DE Yetkili Servisi oldu.

Denizli’de AUDI kullanıcılarına müjde!

AUDI Kullanıcılarına PREMIUM YETKİLİ SERVİS HİZMETİ
Denizli’de önemli oranda AUDI kullanıcısı olduğunu belirten Özgür Otomotiv A.Ş Genel Müdürü Ali Rıza Özgür; “Denizli’de AUDI  Özgür Oto olarak servis konusunda Müşteri Memnuniyetini ön planda tutarak verdiğimiz Premium hizmet anlayışımızla bir çalışmaya imza attık ve AUDI’nin Denizli’de Firma olarak bugüne kadar ki tecrübemizle  müşterilerimizin beklentilerini ön planda tutarak bir çalışma yaptık, ve 13 yıldır sürdürdüğümüz SONAX markası hizmetleri de dahil olmak Tüm hizmetlerin tek çatı altında entegre Servisimizi AUDI markası kullanıcılarına  mükemmel servis deneyimi için hazırladık. Deneyimli ve eğitimli kadromuz ile bundan sonra AUDI kullanıcılarına en kaliteli hizmeti sunmak için çalışacağız” dedi.

Denizli’de AUDI kullanıcılarına müjde!

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM KAMPANYASI
AUDI Yetkili Servisi olarak açılışa özel indirimlerinde AUDI kullanıcılarına sunulduğunu belirten Özgür Otomotiv A.Ş Genel Müdürü Ali Rıza Özgür; “Açılışa özel AUDI kullanıcılarına servislerimizde işçiliklerde yüzde 50'lere Yedek parça'da yüzde 30’lara varan indirim imkanları sunuyoruz. Tüm AUDI kullanıcılarını Gümüşçay Mahallesi, Menderes Bulvarı No:41’deki servisimize bekliyoruz” dedi.

Denizli’de AUDI kullanıcılarına müjde!

Denizli’de AUDI kullanıcılarına müjde!

Denizli’de AUDI kullanıcılarına müjde!