HABERDENİZLİ.COM

Edinilen bilgilere göre, kaza, Pamukkale ilçesi Korucuk Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, T.Y.’nin kullandığı 20 ADF 289 plakalı otomobil, önünde seyreden H.Ö. idaresindeki 20 N 0181 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan kamyonet önündeki A.D.yönetimindeki 20 BP 363 plakalı traktöre çarptı. Kamyonet çarpmanın etkisi ile üstüne çıktığı traktörü yaklaşık 10 metre sürükledikten sonra orta refüje çıkarak durabildi.

Kazanın hemen ardından otomobil sürücüsü durmayarak yoluna devam ederken lastiği patlayınca olay yerinden yaklaşık 3 kilometre ilerde durmak zorunda kaldı. Bölgeye gelen polis ekipleri diğer sürücülerin ifadesi doğrultusunda kaçan aracı yakalamak için peşine düşerken, otomobili bir süre gittikten sonra yol kenarında buldu.

“Kamyonet savrulunca benim tepeme çıktı”
Yaşanan ilginç bir o kadar da korkutucu kazada kamyonun kullandığı traktörün üstüne çıkmasına rağmen şans eseri olayı yara almadan atlatan A.D., büyük korku yaşadığını ifade ederek, “Sağ şeritten geliyordum arkamdaki kamyonete birisi vurdu, kırmızı bir araç. Kamyonet savrulunca benim tepeme çıktı yani traktörümün. Diğer araç ise yani kırmızı otomobil ise kaçtı. Büyük bir ihtimalle lastiği patladı göremedim ben” diye konuştu.

Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.