23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenen Çocuk Şenliği renkli geçti. Meydandaki törene Denizli Valis, Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve diğer protokol üyeleri katıldı. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptı. Oğuz, Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM’nin kuruluş gününü çocuklara bayram olarak armağan ettiğini belirterek, törene katılanların bayramını kutladı.
Oğuz’un konuşmasının ardından şenliğe katılan okulların ekipleri, halk oyunları gösterileri sundu. İsmail Tosunoğlu İş Merkezi’ne devam eden engelli öğrencilerin oluşturduğu mehter takımının sunumu da ilgiyle izlendi. Bu arada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali Şükrü Kocatepe ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından verildi.
Delikliçınar Meydanı'daki etkinlikler anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin hazırladıkları gösterileri sunmasıyla devam etti. Birbirinden farklı gösteriler ile izleyenlerin karşısına çıkan çocuklar vatandaşlardan büyük alkış aldı.