HABERDENİZLİ.COM

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü ekipleri tarafından 5 günlük hava durumu açıklandı. Hava durumuna göre Denizli kent merkezine 06 Şubat Perşembe günü karla karışık yağmur bekleniyor.

Denizli kent merkezinde 5 günlük hava durumu ise şu şekilde;

03 Şubat Pazartesi günü hava çok bulutlu olacağı tahmin edildi. En düşük hava sıcaklığı 5 iken En yüksek hava sıcaklığı 16 olacak.

04 Şubat Salı günü hava çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. En düşük hava sıcaklığı 7 iken En yüksek hava sıcaklığı 16 olacak.

05 Şubat Çarşamba günü Kuvvetli Sağanak Yağış geleceği tahmin edildi. En düşük hava sıcaklığı 10 iken En yüksek hava sıcaklığı 17 olacak.

06 Şubat Perşembe günü tahmine göre hava yağmurlu olması bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 5 iken En yüksek hava sıcaklığı 8 olacak.

07 Şubat Cuma günü ise kent merkezine Karla Karışık Yağmur yağması bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -1 iken En yüksek hava sıcaklığı 6 olacak.

DENİZLİ'DE KAR YAĞACAK 17 İLÇE

Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Sarayköy, Serinhisar ve Tavas’ta kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. İlçelerde hava sıcaklığı en düşük 2 derece, en yüksek 8 derece hissedilecek.

Cuma günü ise kent merkezinde karla karışık yağmur bekleniyor.

Denizli'de 17 İlçeye Kar Yağacak

Denizli'de 17 İlçeye Kar Yağacak