Denizli Merkez Ziraat Odası, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Hamdi Gemici, tek aday olarak katıldığı seçimlerde güven tazeledi.  Denizli’de çiftçiye, üreticiye en iyi hizmeti sunmaya, çiftçinin haklarını her platformda aramaya devam edeceklerini belirten Gemici, “Üzerimizdeki görev yükünün farkındayız. Delegelerimizin bizlere olan güveni için teşekküre bir borç bilirim” dedi. 

Pamukkale ve Merkezefendi İlçeleri faaliyet alanını kapsayan Denizli Merkez Ziraat Odası, Esnaf Sarayı konferans salonunda olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel Kurulda; Denizli Merkez Ziraat Odası Başkanlığı’na tek aday olarak mevcut Başkan Hamdi Gemici, talip oldu. 

“ÜSTLENDİĞİMİZ GÖREVİN AĞIRLIĞININ FARKINDAYIZ”

Genel Kurulda konuşan Denizli Merkez Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, şunları söyledi, “Gıdaya ulaşım, gıda güvenliği stratejik öneme sahiptir. Denizlili çiftçimiz, Türk çiftçimiz yaşadıkları sıkıntı ve sorunlara rağmen üretim yapmaya devam ediyor, büyük görev üstleniyor. Çiftçilerimiz insanların karınlarını doyurabilmesi için kutsal bir görev yapıyor. Kuraklık, don gibi her türlü sıkıntıya, girdi maliyetlerinin yüksek olmasına rağmen çiftçi üretimden kopmamak için çaba harcıyor. Tarım sektörünün üyeleri olarak ortak sorunlarımıza çare ararken birlikte hareket etmek ve toplumsal bir güç olduğumuzu hissettirmek zorundayız. Biz dün olduğu gibi bugünde üzerimizdeki görev yükünün farkındayız. Bu bilinçle çiftçimizin, üreticimizin sesi olmak, sıkıntılarına çözüm üretmek başta olmak üzere, Denizli’de üretimin kalitesini artırmak, çiftçilerimize eğitimler vererek bilinçli üretime sevk etmek için durmadan çalışmaktayız. Delegelerimizin, çiftçilerimizin bizlere gösterdiği güvenden dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki dönemde de çiftçimiz, üreticimizle birlikte, mevcut projelerimizin yanı sıra kaliteli üretimde üst noktaya çıkma anlamında planladığımız projeleri de hayata geçirerek yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 117 delegenin oy kullandığı seçimlerde göreve talip olan mevcut Başkan Hamdi Gemici, güven tazeledi.