HABERDENİZLİ.COM

Denizli için meteorolojiden yeni bir uyarı daha geldi. Cumartesi gününden itibaren 3 gün kar yağışının etkili olacağı Denizli’de bugün öğle saatlerinden sonra kuvvetli fırtına uyarısı yapıldı.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yeni hava tahmin raporlarını açıkladı. Yapılan son değerlendirmelere göre; Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren batı kesimlerinden başlayarak Türkiye’yi etkilemesi beklenen derin alçak basınç merkeziyle birlikte rüzgarın şiddetlenmesi bekleniyor. Buna göre Meteoroloji Ege için bugün öğle saatlerinden yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli fırtına uyarısı yaptı(60-90 km/saat).

CUMARTESİ, PAZAR VE PAZARTESİ KAR

Yağışlı bir sistemin etkisi altına giren Denizli’de kuvvetli fırtınayla birlikte yağmur da etkili olacak. Yarın da yağmurun etkili olacağı bölgede Cumartesi günü ise karla karışık yağmur ve kar yağışı tüm ilde etkili olacak. Pazar ve Pazartesi günleri için ise kuvvetli kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji kuvvetli fırtınada ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, çatı uçması ve ağaç veya direklerin devrilmesi konusunda uyarılarda bulundu.