Denizli Valisi Hasan Karahan'ınyeni yıl mesajı: Sevgili Denizlililer; Sevinçleriyle, hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni umutlar ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını ve sevincini de hep birlikte yaşıyoruz.

Yeni yıl, geçmiş bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, geleceğe ilişkin yol haritalarının tekrar belirlenmesi, planlanması ve gözden geçirilmesi için iyi bir vesiledir.

2017 yılında, ülkemizde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, elim kazaları millet olmanın verdiği güçle, dirayetle, bir ve beraber olarak, kardeşçe kenetlenerek hep birlikte aştık. Milletimizin sağduyusu, özverisi ve sorunların aşılması yolunda gösterdiği birlik ve dayanışma, güçlü Türkiye’nin en önemli güvencesidir.

Ülke ve millet olarak amacımız,  bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura ve barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi ve Denizli’yi hak ettiği noktaya taşımaktır.

2017 yılında olduğu gibi Denizli’mizin her alanda gelişmesi, kalkınması, daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için yapılan çalışmalarımız, 2018 yılında da artarak devam edecektir. 2018 yılı için planladığımız yeni yatırım projeleri ile sosyal projelerin kararlılıkla hayata geçirilmesi ve vatandaşların kullanımına sunulması için azami gayret sarf edeceğiz.

Her konuda Denizli'nin gelişmesine katkı sağlayan özverili, çalışkan ve girişimci Denizli Halkı’na teşekkür ediyorum.

İnanıyorum ki yeni yılda bütün vatandaşlar Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ve Yüce Milletimizin hedeflerine ulaşması, mazlum milletlerin yegâne umudu olan Devletimizin gücüne güç katması ve bekası doğrultusunda birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde her zaman olduğundan daha fazla kenetlenecek, bu istikamette emin adımlarla yürümeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2018 yılının ülkemiz, milletimiz, Denizlimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder; tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.