HABERDENİZLİ.COM

Denizli Valisi Ali Fuat Atik Ramazan Ayı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ramazan-ı Şerif, hayatımızdaki en ulvi ve manevi duyguların şahlandığı rahmet ve bereketin en güzel şekliyle hayatımıza yansıdığı zamandır.

Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de tehdit eden Covid-19 salgınının etkisinde bu mübarek ayı geçireceğiz. Virüsün daha fazla yayılmaması ve Ramazan Bayramı’nı mutlu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sevdiklerimizle geçirebilmek adına geleneksel olarak yaptığımız iftar ve sahur yemekleri; aile ve dost ziyaretleri gibi etkinliklere ara vererek Covid-19 kapsamında alınan tedbirlere hep birlikte uyalım.

Derin bir manevi iklimi teneffüs ettiğimiz bu mübarek ayda bizlere düşen en önemli görev; milli ve manevi geleneklerimizi tedbirler doğrultusunda azami ölçüde yaşayarak Ramazan ruhunu gelecek nesillere aktarmak olacaktır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde kıymetli Denizlilerin ve bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum."