Denizli Valiliği tarafından düzenlenen Halk Buluşmaları'nın ikincisi Valilik Binası Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 
Her ayın ikinci haftasının salı günü yapılması planlanan Halk Buluşmaları'nda vatandaşlar söz alarak Vali Ahmet Altıparmak'a sorun anlatıp, taleplerini bildirdi. Toplantıya katılanlar çoğunlukla yaşadıkları sağlık eğitim, ulaşım, asayiş ve iş problemlerini dile getirdi. Vali Altıparmak sorunları dinleyerek çözüme kavuşturulması için ilgili daire müdürlerine talimat verdi.

Toplantının ardından Vali altıparmak, vatandaşların toplantıda sıklıkla iş talep etmesini değerlendirdi. Altıparmak, kenttin Türkiye genelinde işsizliğin en az yaşandığı şehirlerden biri olduğunu belirtip, "Denizli'de çalışmak isteyene iş var. Vatandaşlarımızın sadece biraz vasıf kazanmaları gerekiyor. Birde iş beğenmemezlik yapmamaları lazım. İşçi talep eden yerlere ulaşamayabiliyorlar. Biz burada gayet iyi niyetle bu talepleri bir araya getiriyoruz. Personel talep eden yerlere aktaracağız. Çok farklı konularda talepler geliyor. Halk buluşmalarında vatandaşlar taleplerini direkt olarak il valisine aktarabiliyor" dedi.

Toplantıda gelen taleplerin listesini tuttuklarını ifade eden Altıparmak, " Toplantılarda dikkatimizi çeken konular var. Almış olduğumuz sorunları listeliyoruz. Kaldırım işgalleri yoğun şikayet gelen konulardan. Bende ekiplerimizden yayaların rahat hareket edebilmeleri için gerekli talimatı verdim. Bu gibi temel konularda takibimiz sürecek" diye konuştu.