HABERDENİZLİ.COM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün sabah itibariyle Denizlileri uyarmıştı.  Denizli’de kuvvetli sağanak yağış beklendiğini belirten meteoroloji  “sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anından kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır.” demişti. 

YAKLAŞIK YARIM SAAT YAĞDI

Denizli’ de beklenen yağış saat 16.30 sıralarında dolu yağışıyla başladı. kent merkezinden etkili olan sağanak yağış yaklaşık yarım saat sürdü. Yağış nedeniyle kentin bir çok noktasında su bas kınları yaşandı. 

YSE KAVŞAĞINI  ve KAYIHAN  TÜNELİNİ SU BASTI

Şiddetli yağış nedeniyle Denizli Antalya Karayolu üzerinden buluna n YSE köprülü kavşağını  ve Kayıhan Tüp Geçidini su bastı.  Bölgede tedbir alan polis ekipleri kavşağın alt kısmını trafiğe kapattı. Yola akan sel nedeniyle trafik durma noktasına gelirken kavşaktaki suyu boşaltmak için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Zeyitnköy mahallesinde ise bodrum katta buluna bazı evleri su bastı. 

RÖGAR KAPAKLARI FIRLADI, MİNİBÜS KAZA YAPTI: 4 YARALI

Aşırı yağış nedeniyle Zübeyde Hanım Caddesi ve istiklal Caddesinde bulunan rögar kapakları yerinden fırladı. İstiklal caddesinde  yerinden fırlayan bir rögar kapağına çarpan yolcu minibüsünde 4 kişi yaralandı. 

Ayrıntılar Birazdan...