HABERDENİZLİ.COM

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) 8. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimlerde İ. Okan Konyalıoğlu başkanlığında yeni yönetim belirlendi. Bugün Denizli Gazeteciler Cemiyetinde yeni yönetim basınla bir araya geldi.

Denizli Gazeteciler Cemiyetinde yapılan tanışma toplantısına DESİAD Kurulu üyeleri katıldı.D ESİAD’ın yeni yönetim kurulu İ. Okan Konyalıoğlu, Ferruh Dalkılınç, Şule Yılmaz, Sedat Erikoğlu, İbrahim Şenel, Mustafa Korkut Aydınlı, Ender Yörükoğlu, Süreyya Çalışkan, İlker Başkaya, Bekir Serdar Mutlubaş, Levent Çaputçu’dan oluşmuştu Yeni yönetim, bugün Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basınla bir araya geldi. DESİAD’ın bundan sonraki sürecini neler yapacağı ve yapacağı projelerini anlatan başkan İ. Okan Konyalıoğlu, “Birçok Yönetim Kurulu Üyemiz yurt dışında, yurt içinde fuarlarda veya müşteri ziyaretlerindedir. Malumunuz olduğu üzere gönüllülük esasına göre yapılan bu işte öncelik işimizdedir. Diğer taraftan, yetiştiğimiz, ekmek yediğimiz bölgemizde (Denizli’mizde) çevremize faydalı ne yapabiliriz? sorgulaması da bizim güncelimizdir” dedi.

İş Hayatında Belli Mücadeleler Verdik
DESİAD, üye profilinden bahseden Başkan Konyalıoğlu, “Üye profili bazında baktığımızda, ticari ve sınai anlamda iş hayatında belli mücadeleleri vermiş, ailelerinin  çalışanlarının iaşelerini çıkarmak için bir yandan çalışırken, diğer yandan da bölge sorunlarına kafa yoran olumlu ne yapabilirim diye mütalaalar yapan üyelerini bu yolda motive eden bir dernektir. Bu süreçte önce rutinde yürüyen-sonra da daha uzun vadeli projelerimizi sizlerle paylaşmak isterim. Kısa vadede üyelerimizle muhtelif toplantılarla (ki bu bizim ritüelimizdir) iç ilişkilerimizi geliştirmek, bölgemiz için ne yapabiliriz tartışmak istiyoruz. Bu uğurda ayda iki defa üyelerimizin işyerlerinde öğle yemekleri düzenlemekte, onlara misafir olmaktayız. Bu yemeklerde üyelerimizin birbirleriyle olan ilişkilerini geliştirdiğimiz gibi, derneğimiz üyeleri arasında bir ortak dil yaratmayı amaçlamaktayız” şeklinde konuştu.