HABERDENİZLİ.COM

Denizli Rotary Kulübü 38'inci kuruluş yıldönümünde, Forum Çamlık işbirliğiyle başlattığı, 'Gülmek Sana Yakışıyor Denizli' isimli toplumsal projeyi düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Başlattığı projeyle toplumun daha saygılı ve daha güler yüzlü bir hal almasını hedefleyen Rotary kulübü, kentin en fazla ziyaretçi sayısına sahip alışveriş merkezi Forum Çamlık'la işbirliği yaparak, mağazalardaki çalışanlara verilen eğitimler sonucu AVM'lere giren vatandaşların mutlu ayrılmasını hedefliyor.

Denizli Rotary Kulübü Başkanı Barbaros Kon, Rotary'nin bir dini, siyasi ya da yardım derneği olmadığını, günümüzde tüm dünyada 33 bin kulübüyle 1 milyon 270 bin üyesi bulunan yeryüzünde barış ve iyi niyetin kurulmasını amaçlayan bir sivil toplum örgütü olduğunu söyledi. Kon, proje kapsamında eğitim faaliyetlerini yanı sıra seminerler, yarışmalar, kampanyalar yapılacağını, broşürler dağıtılıp, billboardlarla projenin destekleneceğini ifade etti. 

Projeyle insanlara neşeli bir yaklaşımla, sevgi dolu ve güzel sözlerle mutlu edeceklerini, bu şekilde mutlu bir toplum oluşturmayı hedeflediklerini belirten Kon, "Bu projeyle tüm olumsuzluklara rağmen bölge halkımızın birbirine daha bağlı olmasın birbirine karşı daha düşünceli davranışlar sergilemesini amaçlıyoruz. Bireylerin birbirlerine olumlu sözcüklerle saygılı, nazik ve kibar davranışlarla iş, özel ve aile yaşantılarında daha keyif almaları sağlanacak. Mutlu bir Denizli halkı olmalarını sağlamak için başlatılan bu çalışma ile AVM'yi ziyaret eden halkımızı, AVM'deki tüm mağaza çalışanlarını bilinçlendirmek amaçlandı. AVM'de yer alan tüm markalarla işbirliği yaparak şehrimizdeki tüm vatandaşların gülümsemesini birbirleriyle ilişkilerinde sevgi sözcüklerini kullanmasını ve yaşamaktan keyif almasın sağlayacağız ve şehrin motivasyonunu yükselteceğiz" dedi. 

Forum Çamlık Genel Müdürü Didem Kırsallıboğa ise, 25 mağaza ve 1200 mağazadan oluşan AVM'lerinde personellere projeye yönelik kurs verip, insan ilişkilerinde pozitif enerjiyi ön plana çıkaracaklarını, AVM'ye gelen ziyaretçilerin üzerinde etki bırakarak, vatandaşların güler yüzlü bir şekilde dışarıya çıkmasına aracılık edeceklerini söyledi.