Etkinlik 19 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak olan koşu Yenişehir Saki Restoran önünde başlayıp Teras Park alışveriş merkezinde son bulacak. Koşuya katılacak yarışmacılar 3400 metrelik parkurda birincilik için yarışacak. Yapılacak yarışma sonrasında ödüller Kadın ve erkek olmak üzere iki kategoride verilecek. Yarışa katılmak isteyenlerin 18 Aralık Cuma gününe kadar Teras Park alışveriş merkezi danışma bankosu, Pamukkale Üniversitesi Spor Merkezi danışma bankosu, Teras Park alışveriş merkezinde ve Çınar’da yer alan Hummel mağazalarındaki başvuru formlarını doldurmaları yeterli olacak.
“Denizli, sporun ve eğlencenin bir arada olduğu organizasyona ev sahipliği yapıyor”

Teras Park alışveriş merkezi müdürü Osman Koçaslan, etkinlikle ilgili “PEŞİNDENKOŞ etkinliğinin çıkış noktasını oluşturan en önemli noktanın sağlıklı yaşamı özendirmek ve  vatandaşlarımızın spora olan ilgisini pekiştirmek oldu. Spor ve eğlenceyi bir arada yaşamak için Pamukkale Üniversitesi Spor Merkezi ve Hummel mağazamız ile bu organizasyonu planladık. Organizasyona en önemli katkıyı sağlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Sn. Muhammet Subaşıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl MüdürüSn.  Ahmetİbanoğlu ve  Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne,Etkinliği birlikte düzenlediğimiz, hazırlık aşamasında yoğun çaba gösteren  PAÜ Spor Merkesi Müdürü Fırat Eser e, Hummel Mağaza İşletmecisi Tolga Yılmaz’a, etkinliğimizin ana sponsorları olan Denizli’nin önde gelen firmalarından  Hacı Şerif ve Özlemixe ve katkı sağlayan diğer sponsorlarımız olan SENAYBERK Ofset, Denizli Reklam, Perdece, Safir Kuyumculuk, Ottoman, Tekden Hastanesi, DEDA, En Vogue, Metin Meze Mangal, İddaa Banko, Poyraz Boya, Kaynak Grup, Kahve Sokağı, Çelikkol Grup, Denizli Radyo Televizyonu (DRT) yetkililerine sonsuz teşekkür ediyoruz. 

Koşu sonunda hediyeler Hummel’dan!
19 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek koşu sonunda birinciler 1.250 TL, ikinciler 750 TL, üçüncüler 500 TL değerinde Hummel hediye çeki sahibi olacak. Ayrıca 40 yaş üzeri katılımcılar arasında dereceye girenler de Kaynak Tekstil’den hediye çeki kazanacak.