HABERDENİZLİ.COM

Vali koltuğuna oturan Taş, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Jandarma Garnizon komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız ve İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i telefonla arayarak verdiği talimatların titizlikle yerine getirilmesini istedi.

Denizli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Ahmet Altıparmak, makamında çocukları ağırladı. Turgay Mersin Ortaokulu öğrencileri Berranur Taş, Sıla Kurucu ve Şerefhan Sağlık Vali Altıparmak’a çiçek takdim etti. Ziyarette okul müdürü Abdullah Hasanoğlu ve İngilizce öğretmeni Halet Taş’ta hazır bulundu.  Ziyarette Vali Ahmet Altıparmak öğrencilerle sohbet ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamasının ardından, koltuğunu temsili olarak 5. Sınıf öğrencisi Berra Taş’a devretti.

Valilik koltuğuna temsili olarak oturan Taş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kardeşliğe, birliğe ve dostluğa vesile olmasını temenni ediyorum. Bayramı biz çocuklara armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyorum. Bayanlarında bu makamlarda oturabileceğini göstermekten de onur duyuyorum. Bütün dünya çocuklarının insani şartlar altında çalıştırılmadan yaşaması en büyük dileğimdir. Çocuklarımız vatan ve bayrak bilinciyle yetiştirilmeli ve bu alanda çalışmalar yapılıdır” dedi.

Telefonla talimat
Valilik Makamına temsili olarak geçmesinin ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız ve İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i telefonla arayarak talimatlar verdi. Talimatlarının titizlikle yerine getirilmesini isteyen 5. Sınıf öğrencisi Berranur Taş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’a okullara verilen destekten memnun olduğunu, ancak okul bahçelerinin temizliğine ağırlık verilmesi ve kütüphanelerin zenginleştirilmesini istedi.  İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız’dan çocuklarla birlikte şehitlik ziyareti yapılmasını ve şehit çocuklarının eğitim süreçlerini takibinin yapılmasını isteyen Taş, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’den ise okul çevresinde bulunan kafe ve parklarının denetimlerin sıklaştırılmasını istedi.

Ziyaretin ardından, Vali Ahmet Altıparmak öğrencilere kitap seti hediye etti.