Günümüzde sosyal medyanın gücü tartışılmaz. Özellikle siyasilerin ve idarecilerin sosyal medyayı etkin kullanmaları halk için önem arz ediyor. Vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıları ve talepleri sosyal medya üzerinden direk siyasilere ve idarecilere iletme imkanı bulurken aynı zamanda da onları yakından tanıyabiliyor. 

Denizli Valisi Dr Ahmet Altıparmak şahsi twitter hesabını bizzat kendi kullanarak kendi adına mention ile tweet atanlara mesaj olarak geri dönüş yapıyor. Kısa sürede twitter fenomeni olan bir diğer isim ise Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ. Kendisine atılan hemen hemen her tweete geri dönüş yapan Rektör Bağ’ın en popüler tweeti ise Denizli şivesi ile cevap verdiği şu tweet oldu “Bizim oğlan bu coçukla netcekleni bilmep duru. Biz de şaşırıp duruz bunlan halleni. Yardım etcez gari”. Kimi zaman idareciler ve vatandaşlar arasında komik diyaloglar yaşansa da yararı şüphesiz tartışılamaz.

Denizli’nin siyasileri ve idarecileri arasında sosyal medyada bakın kimler fenomen;

Nisan 2011’de twittera katılan Denizli Milletvekili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 338 bin takipçi ile listede başı çekiyor.




Bakan Zeybekci’nin ardından Denizli Ak Parti Milletvekili Sema Ramazanoğlu 50 bin 600 takipçi ile geliyor.





Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise 37 bin takipçi ile listede üçüncü sırada.





1 Haziran’dan beri Denizli’de görev yapan Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak 36 bin 200 takipçi ile fenomenler listesinde.





İki dönemdir Denizli’de Belediye Başkanlığı yapan Osman Zolan 17 bin 500 takipçi ile listenin 5’inci sırasında. 





Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan’ın ardında Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin 8 bin 636 takipçi ile listede yerini alıyor.





Tin'in ardından CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı 7 bin 760 takipçi ile geliyor.






Listeye hızlı bir giriş yapan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ'ın takipçisi ise 6 bin 659.





Rektör Bağ’ın ardından listede yerini alan isim CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan. Arslan’ın ise twitterda 3 bin 360 takipçisi var.