HABERDENİZLİ.COM

Subak ailesinin elektronik sigara yangınında kurtardığı eşyaları bıraktığı özel bir temizleme şirketinin geçtiğimiz gün çıkan yangında yandığı öğrenildi.

Denizlili Subak ailesinin başı sorunlardan kurtulmuyor. Geçen ay, Adalet Mahallesi 10004 Sokak’ta bulunan 5 katlı apartmanın üçüncü katında elektronik sigara yüzünden çıkan patlamada evi alevlere teslim olan Subak ailesi, yanan daireden kurtardığı eşyaları temizlenmesi için özel bir temizleme şirketine verdi.

Eskihisar Mahallesi’nde bulunan fabrikaya verilen eşyalar, evdeki yangından kurtuldu ama fabrikada çıkan yangında onlarda yangı ve kurtulamadı.

3 işyeri ve bir halı yıkama deposunun yandığı yangında kurtardığı eşyalarının da yandığını belirten Selahattin Çakır Subak, yaşadığı talihsiz olayı sosyal medya hesabından paylaşarak şu açıklamayı yaptı, "Böyle bir şansızlık ve böyle bir talihsizlik olamaz. İki hafta önce elektronik sigarada yanan evimizde ev içerisinde kurtardığımız ev eşyalarımızı temizlik firmasına verdik. Ne yazık ki dün gece o temizlik firması depoda yangın çıkınca kurtardığımız eşyalar da yanmış” ifadelerini kullandı.