HABERDENİZLİ.COM

Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün TBMM’deki makam odasında saldırıya uğradığı öğrenildi. Kendisine saldıran saldırganı etkisiz getiren İYİ Parti'li Öztürk, "Odamda böyle bir girişimde bulundular ama hiçbir sıkıntı yok" dedi.

"10 Kasım paylaşımını gündeme getirmemin hesabını sormaya gelmiş"

Konuyla ilgili konuşan Denizli Milletvekili Yasin Öztürk: "Odamda böyle bir girişimde bulundular ama hiçbir sıkıntı yok. Genel Kurul’da yaptığımız bir konuşmadan kaynaklı adam o sözleri bana iade etmeye gelmiş. Atatürk’le ilgili 10 Kasım’da yapmış olduğu paylaşımı Meclis’te gündeme getirmiştim. Hakkında soruşturma açılmıştı bu beyefendinin. Bunun hesabını sormaya gelmiş bana."

Denizli Milletvekili Meclis'te saldırıya uğradı!

Ne yaşanmıştı?

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Orman Genel Müdürlüğü Silvikültür Daire Başkanlığı Şube Müdürü Said D'nin 10 Kasım'da yaptığı bir paylaşımı Meclis gündemine fotoğraflı bir şekilde taşımıştı.

Meclis'te "Bu ülkenin onurlu hiçbir evladı yediği kaba pislemez" diyerek sert cümleler sarfeden Yasin Öztürk, Meclis Genel Kurulu'nda "Devletin lokması boğazına dizilir inşallah" sözlerini kullanmıştı.

Orman Genel Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olan Said D, Yasin Öztürk'ün konuyu gündeme getirmesinin ardından Orman Genel Müdürlüğü'ndeki görevinden alınmıştı.