DENİZLİ (CİHAN)- Denizli Meltem Dershanesi’nin dokuz öğrencisi, SBS’de 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Dershane Anafen Şubesi Müdürü Mehmet Şahan, düzenlediği basın toplantısında, çeyrek asırdır her sınavdan sonra başarılarını açıklamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Denizli’de SBS'ye 12 bin civarında öğrencinin girdiğini belirten Şahan, dokuz öğrencilerinin soruların tamamını doğru cevapladığını kaydetti. Şahan, “Öğrencimiz Fatma Nur Dural, üç yılın ortalamasına göre en yüksek puanı alarak Denizli birincisi ve Türkiye dokuzuncusu olmuştur. OYP'ye göre ise Erdem Çağrı Utku Denizli üçüncülüğünü, Yusuf İnceoğlu dördüncülüğü, Baturalp Yörük beşinciliği, Deniz Uysal yedinciliği, Büşra Mirzamlı sekizinciliği, Vedat Mert Asan dokuzunculuğu elde etmiştir. Böylece Denizli’de ilk 10 öğrencinin yedisi dershanemizden çıkarken ilk 50’de 24, ilk 100'de ise 46 öğrencimiz yer almıştır.” dedi.
Denizli’de 75’ten fazla dershane olduğuna dikkat çeken Şube Müdürü Şahan, “Dershanemiz hem kitlesel hem de bireysel başarıda ipi göğüsleyerek bu yıl da şampiyon olmuştur. Başarının sırrı takım olmaktan, ekip ruhu yaşatmaktan, özverili olmaktan, fedakârca çalışmaktan, disiplinli olmaktan kaynaklanıyor. Elde ettiğimiz başarı, bütün yılın yorgunluğunu alıyor.” şeklinde konuştu. CİHAN