Denizli’de faaliyet gösteren işadamları dernekleri karşılıklı ziyaret ve bilgi alışverişinde bulunmaya devam ediyor.
Daha önce Denizli İşadamları Derneği başkan ve yöneticilerinin Degiad’a yaptığı ziyarete karşılık DİAD’ın ev sahipliğini yaptığı sabah kahvaltısında biraya gelen Denizlili işadamları Denizli hakkındaki görüşlerini birbirlerine sunma fırsatı buldular.
Degiad Başkanı S.Emre Çaputçu başkanlığında yönetim Kurulu üyelerini karşılayan Diad Başkanı Erdem Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, beraber yapılan sabah kahvaltısının ardından yapılan toplantıda, ihracattan ekonomiye birçok alandaki görüşlerini sundular.
Karşılıklı yapılan görüşmeler sonucunda birçok konudaki ortak görüş sergileyen her iki dernek başkan ve yönetimleri, son teşvik yasası ile Denizli’de yapılacak yatırımlardan, faaliyete biran önce geçirilmesi istenen Çardak Organize Sanayi gibi konularda ilimizin birlik sergilemesi gerekliliği üzerinde duruldu.
Başkan Erdem Aydın yaptığı konuşmada; “ Denizli her alanda geçen gün artan bir potansiyele sahiptir. Bizim dernek çatısı altında beraber olduğumuz işadamlarımız yanında ilimizde faaliyet gösteren tüm işadamları dernekleri ile dialog halindeyiz. Karşılıklı ziyaretlerimizi devam ettirmekten yanayız. Aynı görüşler yanında karşıt ve benzer görüşlerin olması, iyi ve güzeli yakalamak adına önemli buluyoruz. Bundan böyle Degiad ile temaslarımız devam edecek. Çünkü, Denizli’deki tüm sivil toplum kuruluşları ortak paydada ilimizin menfaatleri adına gayret göstermektedir” dedi.
Degiad Başkanı Emre Sadık Çaputçu’da; “Diad’ın ev sahipliğinde yapılan toplantı için başkan Erdem ve yönetimine teşekkür ederiz. Karşılıklı görüşmelerimiz devam etmeli. Denizli Sanayisi için yapılan tüm güzel çalışmaların yanında olmaya çalışıyoruz. Bunun yanında ortak çalışmalarda sergilemek önemli. Her iki dernek de Denizlili işadamlarından kurulu. Görüş farklılıklarımız olsa da, Denizli adına zaman zaman bir araya gelmek önemli” diye konuştu.
Kahvaltı sonrası yapılan karşılıklı tanışma ve görüşmeler ile Denizlili işadamlarının kurduğu ve kentimizde etkin bir çalışma sergileyen Diad ve Degiad başkan ve yönetim kurulu üyeleri bu tür toplantıları düzenli olarak bir araya gelerek yapma temennisinde bulundular.