Denizli Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 01 Ekim 2011 “Dünya Yaşlılar Günü” Dolayısıyla 1 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 10:00’da Denizli Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezimizde görev yapan 45 bakım personelimize, Yetiştirme Yurdumuzun toplantı salonunda Erkan KAVAS tarafından “Yaşlı Bakımı ve Empati” konulu eğitim verilmiştir. Eğitim bitiminde personelin merak ettiği konularla ilgili “soru-cevap” şeklinde devam etmiştir.
Eğitimci Hürriyet İlköğretim Okulu PDR Öğretmeni Erkan KAVAS, özellikle yaşlıların çocukluğu dönüş yaşadıklarının unutulmaması gerektiğini vurguladı. “4 yaşındaki bir çocuğumuz mantık dışı bir şey söylese ona kızar mıyız? Yaşlılarımızda aynı durumdalar, onlara da çocuklarımıza gösterdiğimiz hoşgörüyü göstermeliyiz.” Dedi.
Ayrıca Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle saat 15:00’te Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Halk Oyunları Ekibi Huzurevimizde kalan yaşlılarımızla buluştular.  “Bu günün Gençleri Dünün Gençleriyle Buluşuyor” sılagonuyla gelen gençlik merkezi folklor ekibi Ege Yöresinden oluşan oyunlarını sergilediler. Yaşlılarımız oyunlarla neşelendiler ve coşku ile ekibimizi alkışladılar. Gençlerimiz Huzurevi bahçesinde yaşlılarımızla sohbet ettiler.  Misafirlerimize ve yaşlılarımıza yiyecek ve içecek ikramı yapıldı.  Saat 17:00’de program sona ermiştir. 8 Ekim Cumartesi Günü de, yaşlılarımızı Çanakkale Şehitliklerini geziye götüreceğiz.