Denizli iline ve ilçelerine hizmet veren ticaret odaları, sanayi odası ve ticaret borsası yönetim kurulu üyeleri TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Borsası Meclis Başkanı İbrahim Yayan, Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Sarayköy Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dikici, Sarayköy Ticaret Odası Meclis Başkanı Erhan Kılınç, Babadağ Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asım Aktepe, Babadağ Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Kasaplar, Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık, oda ve borsanın yönetim kurulu üyeleri ile genel kurul delegeleri hazır bulundu.
Denizli heyeti ziyarette, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Denizli ili odalarının çalışmaları ve gelecek dönem projeleri hakkında bilgi verdi. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin bünyesine yakışır şekilde çok demokratik bir ortamda seçim süreci yaşadıklarını belirterek, “Bizler yaklaşık 10 yıldan bu yana Sayın Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte çalışıyoruz ve onunla birlikte çalıştığımız süreçte ilimize çok şeyler kazandırdığımızın farkındayız. Bugün ilimizin ihracatı, sanayisi, ekonomisi ve istihdamı Türkiye’de ilk 10'un içinde bulunuyorsa, burada Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katkısı da büyüktür. Bu yeni dönemle birlikte, başta yönetim kurulu üyelerimiz, meclis başkanlarımız, delegelerimiz ve meclis üyelerimizle birlikte önümüzdeki 4 yıllık süreçte, başkanımızın her zaman kullandığı ‘kuş alayıyla uçar’ cümlesinden hareketle de, bu tablonun aynı şekilde devam etmesini arzu ediyoruz. Bizler, ziyaretimizde, başkanımızla çalışmalarımızın devamı noktasında görüş alış verişinde bulunduk. İlimizin sorunlarını aktardık ve ilimizde yaşanan birtakım konularla ilgili kendilerinden hem destek, hem görüş, hem de öneriler aldık. İnşallah bu önümüzdeki 4 yıllık süreçte de her geçen gün bu çıtayı yükselterek daha önceki yıllarda olduğu gibi ülkemize katkı sağlamak istiyoruz.” dedi.
Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci de, Denizli'de üç başkanın kavgasız bir seçimle göreve geldiğini belirtti. “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önemli bir kurum, onun için bize Başkan lazım.” diyen Keçeci şöyle konuştu: “Başkanımızın güzel bir lafı var, ‘kuş alayıyla uçar’ diye. Dolayısıyla, biz bu işe Başkanımız olduğu için varız. Bir işi bölgem için, ülkem için bir liderle yapabiliyorsam, bu mutluluğa erişebiliyorsam, ben o işin içinde olmalıyım. Bunu Başkanımızın da gördüğü gibi bir ibadet olarak görüyorum. Bu çalışmaların gerçekten insanlık adına, ülkem adına faydalı olduğunu görüyorum. Onun için, Rifat Başkanın Başkan olduğu bir toplulukta liderimiz olarak onun, Odalar Birliği Başkanı olarak rehber olmasından ve liderlik bayrağını elinde bulundurarak da bizi bir 4 yıl daha götürmesinden yanayım ve bunu da olmazsa olmaz şartlarından biri olarak istiyorum. Böyle bir insan ülke için, ülkenin hizmetleri için olmalı.” 
Rifat Hisarcıklıoğu’nun destekçisi olduklarını belirten Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, “Seçimlerimizi bitirdik, meclisimizle, yönetimimizle ve Ankara delegelerimizle Sayın Başkanımızı ziyarete geldik. Ve inşallah bizden sonra yapılacak seçimlerde, biz Başkanımızın destekçiyiz. Hep beraber hayırlar getirir ümidiyle bu ziyareti gerçekleştirdik, inşallah hayır olur.” şeklinde konuştu.
Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanıyım Mehmet Sürücüoğlu, M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başarılı çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade ederek, “Kendisini tekrar Başkan olarak görmek istiyoruz, desteğimiz iletmek istedik. Denizli’deki oda ve borsalar olarak hep beraber birlik içinde çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberliğin getirdiği sonuçlar başarılı oluyor, bunları sürekli görüyoruz, yaşıyoruz, bundan da çok memnunuz.” diye konuştu.
Babadağ Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asım Aktepe ise M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir dönem daha devam etmek istediklerini dile getirerek, “Kendisinin yeniden başkan seçilmesini desteklemek ve arkasında olduğumuzu bildirmek için ziyarete geldik.” ifadesini kullandı.
Önümüzdeki dönemlerde de Rifat Hisarcıklıoğlu ile tekrar çalışmayı arzu ettiklerini söyleyen Tavas Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saffet İnamlık, “Rifat Beyin güvenirliği, bizi en iyi temsil etmesi ve sorunlarımızla iyi ilgilenmesi dolayısıyla önümüzdeki dönemde tekrar kendisiyle beraber çalışmak istiyoruz. Bunu belirtmek için ziyarette bulunduk.” dedi.
Sarayköy Ticaret Odası Yönetim Kurulu Bakanı Orhan Dikici ise Rifat Hisarcıklıoğlu’nu çok sevdiklerini, kendisinin arkasında olduklarını göstermek için ziyarete geldiklerini söyledi.