Denizli Ticaret Odası ve Acıpayam Ticaret Odası yönetim kurulu üyelerinden oluşan Denizli heyeti, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 
Bakanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Zeybekci’nin göreve gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ekonomi Bakanlığı’nın Denizli için önemine değinen Başkan Özer, “Ekonomi Bakanlığı göreviniz, ilimiz ve ülkemize ciddi katkılar sağlayacaktır. İş dünyasından gelerek Ekonomi Bakanlığı görevinize gelmeniz, bir şanstır. Denizli olarak yaptığınız çalışmalardan gurur duyuyoruz. Göreviniz ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.
Bakan Zeybekci ise sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret ederek, “Bizler Denizli olarak sivil toplum kuruluşlarıyla, siyasetiyle, devlet bürokrasisiyle birlikte yapmış olduğumuz çalışmaların sonuçlarını alıyoruz. Şu anda da Denizli’nin sorumluluğu, yükü arttı ancak sizlerin desteğiyle birlik ve beraberlik içinde bu görevi layıkıyla yerine getireceğimize inanıyoruz’’ dedi.