HABERDENİZLİ.COM

Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda gerçekleşen basın toplantısına Vildan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bayram Atmaca, İlköğretim Müdürü Hasan Temizkan, Ortaokul Müdürü Ramazan Eskin, Lise Müdürü Turgut Dündar katıldı.

Vildan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bayram Atmaca, "Denizli hizmet veren köklü ve marka bir eğitim kurumudur. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve anadolu lisesi olan vildan koleji. Mülkü kendisine ait olan, büyük bir kampüse sahip olup, doğa ile iç içe huzur ve güven ortamında eğitim vermektedir. Öğrencilerimizin niteklikli bir eğitim görebilmesi için halısaha, voleybol sahası, 500 kişilik konferans salonu, cep sineması, ilkokul, ortaokul, lise kantinleri, kapalı spor salonu, resimli müzik atölyeleri, drama, bilgisayar ve son teknolojiyle sınıflar donatıldı. 1200 öğrenci kapasiteli 23 yıllık deneyimi ve güçlü eğitim kadrosuyla hizmete devam etmektedir." dedi.

Denizli Halkı Vildan Kolejini Neden Tercih Ediyor?

DENİZLİ HALKI VİLDAN KOLEJİNİ NEDEN TERCİH EDİYOR?
Atmaca, "23 yıllık tecrübesi ile geçmişinde Türkiye ve il birincileri olan Denizli halkının güvenini kazanmış marka bir eğitim kurumu olması, Şehrin gürültüsünden uzak ancak şehre yakın ve ulaşımın kolay olması, Özgüveni yüksek, sosyal yönü güçlü bireylerin yetişmesi için öğrencilerin kişisel gelişimlerini destekleyen bir kurum olması, Milli ve manevi değerlere sahip, vicdan sahibi, iyi nesiller yetiştiren bir kurum olması, Rehberlik biriminin gözetiminde bireysel farklılıkları dikkate alarak öğrencilerin yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayan sosyal ve kültürel aktiviteleri destekleyen bir kurum olması, Anaokulundan üniversiteye kadar verilen İngilizce derslerinde ne kadar iddialı olduğumuzu Cambridge ve Oxford yayınlarının eğitimi ve sınavları ile ispatlamaktayız. Speaking dersleri ile dünya dili olan İngilizceyi yaşam standartlarımıza dönüştürmenin gururunu yaşayan Vildan Eğitim Kurumları, Denizli’de bir ayrıcalık yaratarak özel dil sınıfı ile de güçlü duruşunu sergilemektedir.  Bunlar Denizli halkının Vildan Eğitim Kurumlarını tercih etmesinin sebeplerinden sadece bazılarıdır." ifadelerini kullandı.

Denizli Halkı Vildan Kolejini Neden Tercih Ediyor?

AKADEMİK EĞİTİM PROGRAMIMIZ
Disiplin ve Başarı Odaklı Bir Eğitim, Hafta Sonu Etütleri, Konu Tarama Sınavları(KTT), Birebir Etüt Sistemi, Koçluk Sistemi, Şok Günleri, Öğrenci Çalışma Programları, Kariyer Planlaması, Soru Çözüm Saatleri, Asansör Sistemi, Danışmanlık Sistemi, Yaz Okulu, Öğrenci Takip Sistemi (K12), Alanında Uzman Eğitim Kadrosu.

SOSYAL AKTİVİTELERİMİZ
15 Yıldır Süregelen Uluslararası Düzeyde İzcilik Faaliyetleri, Kamp Faaliyetleri, Tiyatro Gösterileri, Şiir Dinletileri, Halk Oyunları, Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Langırt, Dart, Bocce, Atıcılık, Okçuluk, Bowling, Satranç, Mangala, Bilek Güreşi, Teakvondo, Karate, Güreş, Jimnastik, Körling ve Badminton turnuvaları.

Doğa ve Kültür Gezileri, Üniversite Gezileri, Kariyer Günleri, Kişisel Gelişim Seminerleri, Kitap Okuma, Ev Ziyaretleri.