23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ünlü müzik grubu Gripin Denizli’de konser verdi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü rock grubu Gripin'i sevenleriyle buluşturdu. Delikliçınar Meydanı'nda gerçekleştirilen konserde, Gripin Grubu konser alanını dolduran yaklaşık 40 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. İki saat süren konserde Gripin, geceyi müzik ziyafetine dönüştürdü. Romantik ve duygusal şarkıların yanı sıra hareketli ve eğlenceli şarkılar da seslendiren grup, birbirinden güzel parçalarla izleyenleri coşturdu.
Konserin başında alkışlar ve tezahüratlar arasında sahneye davet edilen Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konseri izlemeye gelenlerin bayramını kutladı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Böylesi önemli bir günde burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken herkesin bayramını kutluyorum. İnşallah her günümüz böyle güzel olsun. Denizli'de artık klasikleşen bir konser organizasyonunda yeniden sizlerleyiz. Milli bayramlarımızda Denizli'de yaşayan tüm kardeşlerimizle milli duygularımızı doyasıya burada, Delikliçınar Meydanı'nda yaşıyoruz. Bu ülkenin bedelinin ne olduğunu, kimler tarafından ödendiğini ve bayrağımızın değerini anlamak için bu günler çok önemli. İnşallah sizler bu ülkeye ve bu bayrağa sahip çıkacaksınız. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkacaksınız. Bilimle teknoloji ile iç içe olacaksınız" dedi.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise yaptığı konuşmada, "94 yıl önce 23 Nisan'da Büyük Atatürk Türkiye'nin her yerinden, Anadolu'nun her tarafından, her düşünceden insanlarla birlikte TBMM'yi açtı ve biz bunu her yıl kutluyoruz. Büyük Atatürk toplumun her kesimini unutmadığı gibi çocukları da unutmadı ve bu günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etti. Dünya'da çocuklarla ilgili bu büyüklükteki bir bayram sadece Türkiye'de var. Delikliçınar Meydanı, Denizli'de hep güzelliklerin paylaşıldığı bir meydan. Herkes düşüncesini burada söyler. Buraya ilave olarak sağ olsun Osman Zolan Başkanım Denizli horozunun cam heykelini de getirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun" şeklinde konuştu.
Başkan Zolan ve Vali Demir, grubun solisti Birol Namoğlu'na çiçek verdi. Konser muhteşem bir havai fişek gösterisi ile son buldu.