Altıntop Kuruyemiş, Biriz Kuruyemiş, Çalışkan Tarım, Ece Kuruyemiş, Hacı Şerif, Kırbıyık Kuruyemiş, Nutova Kuruyemiş ve Özpekler Su Ürünleri’nden oluşan 8 firma ve 17 kişilik heyetle fuara katılan Denizli Gıda Kümesi etkinlik boyunca ikili görüşmeler ve perakende turları düzenledi. 
Fuar katılımcısı firmalar fuar esnasında ikili iş görüşmelerinin yanı sıra, firmalarının ve ürünlerinin tanıtımını yapma imkânı buldular. Denizli İhracatçılar Birliği de kendi info standında ziyaretçilerine Denizli Gıda Kümesi katalogları dağıtırken, URGE Projeleri ve Denizli gıda sektörü ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Fuardaki standlarımız Abu Dabi Büyükelçimiz Sayın Mustafa Levent Bilgen ve Abu Dabi Ticaret Müşavirimiz Sayın Erdinç Erbay tarafından da ziyaret edildi. 
Perakende turu kapsamında ise Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli grup şirketlerinden birisi olan Fathima Group’u ziyaret eden Denizli Gıda Kümesi inceleme gezisinin yanı sıra satın alma yöneticileri ile de toplantılar gerçekleştirdi. Bu ziyarette Denizli Gıda Kümesi ve Fathima Group ile işbirliği konuları ele alındı.
Önümüzdeki dönemlerde de söz konusu proje kapsamında farklı ülkelere yurt dışı pazarlama programları düzenlenmeye devam edilecektir.