HABERDENİZLİ.COM

Modaya dair satır başlarının söyleşilere konu olacağı, stiline güvenenlerin birbiriyle yarışacağı ve ünlü mankenlerin katılımıyla düzenlenecek defileyle taçlanacak etkinlikler, 14-15 Ekim günlerinde Forum Çamlık ziyaretçilerini bekliyor. 

Denizli'nin alışveriş ve yaşam merkezi Forum Çamlık’ın Forum FashionWeek kapsamındaki etkinlikleri, 14 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 15.00’te düzenlenecek “Moda Sohbetleri” ile başlayacak. Tasarımcı ve Anjea Design Store’un Kurucusu Vildan Sivri Çaputçu, Shikka Marka Direktörü ve Gardenya Tekstil Kurucusu Mukkaddes Başkaya, Denizli’de moda, marka ve trendler hakkında konuşacak. Söyleşinin moderatörlüğünü Moda Yazarı ve Kreatif Direktör Ümit Temurçin üstlenecek. 

Moda Sohbetleri’nin ardından Özge Ulusoy ve Kemal Doğulu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek düzenlenecek söyleşiyi, Forum Çamlık’ın sosyal medya üzerinden başlattığı“En Stil Kim?” yarışmasının sonuçları takip edecek. Jüri üyeleri arasında Özge Ulusoy, Kemal Doğulu, Vildan Sivri Çaputçu ve Mukaddes Başkaya’nın da bulunduğu yarışmanın birincisi, 1.000 TL’lik hediye çekine sahip olacak.  14 Ekim günü ayrıca saat 18.00 itibariyle DJ ve ritim grubu eşliğinde fırsatlar ve sürprizlerle dolu bir alışveriş gecesi başlayacak. Forum Çamlık ziyaretçileri sürpriz kampanyalar, indirimler ve hediye çekleriyle alışveriş keyfini ikiye katlayacak. 

Forum Çamlık’ın Forum FashionWeek 2017 etkinlikleri, 15 Ekim 2017 Pazar günü saat 15:00’tegerçekleştirilecek bir defileyle final yapacak. Markaların yeni sezon koleksiyonlarını sevilen mankenler Simge Tertemiz ve Elif Ece Uzun’un sergileyeceği bu özel defilede, tüm ziyaretçiler sezonun en favori parçalarından oluşan şık kombinleri görme fırsatı yakalayacak.

Forum Çamlık Fashion Week 2017 Programı: 

14 Ekim 2017 Cumartesi
15:00 - Moda Sohbetleri: Tasarımcı ve Anjea Design Store'un Kurucusu Vildan Sivri Çaputçu, Shikka Marka Direktörü ve Gardenya Tekstil Kurucusu Mukkaddes Başkaya, Denizli'de moda, marka ve trendler hakkında konuşacak. Söyleşinin moderatörlüğünü Moda Yazarı ve Kreatif Direktör Ümit Temurçin üstlenecek.

17:00 – En Stil Kim? Yarışması: Özge Ulusoy ve Kemal Doğulu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşinin ardından, Forum Çamlık'ın sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği "En Stil Kim?" yarışmasının sonuçları açıklanacak. Yarışmanın birincisi,  1.000 TL'lik hediye çekine sahip olacak. 

18:00 – DJ & Ritm Show: DJ ve ritim grubu eşliğinde fırsatlar ve sürprizlerle dolu bir alışveriş gecesi Forum Çamlık'ta ziyaretçileri bekliyor. Sürpriz kampanyalar, indirimler ve hediye çekleriyle alışveriş keyfi ikiye katlanacak.
 
15 Ekim 2017 Pazar
15:00 –
Defile: Markaların yeni sezon koleksiyonlarını sevilen mankenler Simge Tertemiz ve Elif Ece Uzun'un sergileyeceği bu özel defileyle, Forum Çamlık Fashion Week muhteşem bir final yapacak.