Denizli Emniyet Müdürlüğü son bir yılda hizmete giren 83 yeni ve lüks araçla araç parkını genişletti.
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde değişik birimlerde kullanılmak için araçların tanıtımı yapıldı. Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, 11 ay içinde hayırsever işadamlarının da desteğiyle son model 83 otomobil aldıklarını belirterek, yeni alınan araçlarla daha sağlıklı hizmet vereceklerini, bunun da personelin motivasyonunu arttıracağını kaydetti.
Yeni hizmete giren araçlara binerek özellikleri hakkında bilgi alan Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, 348 araçlık filosu bulunduğunu, bu araçların çoğunluğunun 15 yaşın üzerinde olduğunu ifade ederek, kentte göreve başladığı günden bu yana araç filosunu yenilemeye çalıştığını dile getirdi. Bulut, "Son model BMW ve Hyundai araçlardan oluşan 26 otomobil yeni alındı. Bu araçların tescil işlemleri bitince hizmete girecek. Denizlili hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Zira, hayırseverlerimizin desteğiyle araç filomuzu yeniliyoruz. 11 ayda son model 83 araç aldık. Bu araçlardan 18'ini Denizli İl Özel İdaresi, 48'ini de hayırseverler aldı. 5 otomobil de genel müdürlük tarafından gönderildi. 44 eski aracımıza takas olarak son model 12 otomobili de biz aldık. Alınan araçlardan bir çoğu ilçelere gönderildi" diye konuştu.
Bulut, Emniyet Müdürlüğü'ndeki araç filosunda yer alan otomobillerin çoğunun 15 yaş üzeri olduğundan verimli hizmet verilemediğini, kısa süre çalışan araçların tamircilerden çıkmadığını dile getirdi. Bulut, "Kaliteli hizmet için kaliteli ekipman gerekiyor. Kaliteli ekipman personelin de motivasyonunu arttırıyor. Araç filomuzu yenilemeye devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde son model yeni otomobiller gelecek" diye konuştu.