Denizli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ramazan Aygündüz, dolandırıcılık ve hırsızlık konusunda vatandaşların daha dikkatli olması için mektup dağıtıyor. 
Denizli Emniyet Müdürlüğü, önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Projenin sorumluluğunu Denizli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ramazan Aygündüz yürütüyor. Aygündüz, Hacıkaplanlar, Fesleğen, İstiklal, İncilipınar, Mehmetçik ve Kuşpınar mahallelerinin polisi olarak görev yapıyor. 
Aygündüz, kendi projesi kapsamında 7 mahalleye dağıtmak üzere dolandırıcılık ve hırsızlık konusunda vatandaşların daha dikkatli olması noktasında uyarıların bulunduğu 10 bin mektup hazırladı. Aygündüz, mektupları işyerleri ve evleri kapı kapı dolaşarak dağıtmaya başladı.
Vatandaşlarında uygulamadan oldukça memnun oldukları görülürken 7 mahallede 75 bin kişiye ulaşılması hedefleniyor.
Hazırlanan projeyle toplum ve polis arasında iletişimin sağlanması, toplumun öncelikli güvenlik beklentilerinin tespit edilmesi, çocukların ve gençlerin suçlara ve kötü alışkanlıklara karşı korunması, suç önlemeye yönelik tedbir alma ve toplumsal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi, mala ve cana karşı suçlarda toplumda oluşan güvensizlik kaygısı ve suç korkusunun giderilmesi gibi hedefleri olduğu bildirildi.