Hal esnafının şehirdeki emniyet ve güvenlikle ilgili hususlarda memnuniyetlerini belirttikleri toplantıda birlik beraberlik ve huzurun kalitesini yükseltilmesine ilişkin konulara yer verildi.
İzmir Yolu Üçler Bulvarı kavşağı yakınında faaliyet gösteren  yaş sebze ve meyve hali ziyaretinde İl Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir’e, Sebze Hali Müdürü Mevlüt Yıldırım, Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Cemil Dinç, yönetim kurulu üyeleri ve hal esnafı eşlik etti.
Sohbet havasında geçen toplantıda İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mevlüt DEMİR,’  hal yöneticileri ve hal esnafından piyasa hakkında bilgi alarak, hal esnafımızın sabahın erken saatlerinden itibaren ilimizin sebze ve meyve ihtiyacını karşılamak için büyük bir gayretle çalışmalarını takdirle karşılandığını ve onlara her zaman hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını, bunun içinde Asayiş , Trafik, İlçe Emniyet Müdürü ve Polis Merkezi Amiri ile yanlarında olduklarını belirtti. 
Hal esnafı ise İl Emniyet Müdürümüzün kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını dile getirmişlerdir. 
           Kamuoyuna saygıyla duyurulur.