HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Belediyesi tarafından hizmete sunulacak ve müteahhitliğini Anademir inşaatın yaptığı kapalı pazaryerleri Belenardıç’ta başlayarak hız kesmeden devam ediyor. Karakurt, Gölemezli, Karakova ve Kavakbaşı’ndaki kapalı pazar yerlerine Kale’deki sosyal tesis de eklendi. Denizli’nin inşaat sektöründe öncü markası olan Anademir İnşaat tarafından yapılan bu tesisler, vatandaşların refah ve sosyal yaşam kalitesine önemli bir katkı sağlıyor.

Her Mahalleye Özgü Pazar Yeri Projeleri 

Anahtar teslim projelerde, her mahalleye özgü olarak tasarlanan anlayışla, vatandaşın yaşam kalitesi ve projenin fonksiyonelliği ön planda tutuluyor. Pamukkale Belediyesi tarafından hizmete sunulacak kapalı pazar yerleri, o mahallelerde yaşayan vatandaşların düğün, mevlit gibi organizasyonlarda da kullanabilmesi ön görülerek hayata geçiriliyor. 

Hizmete sunulması için geri sayıma başlanan projeler, çevre düzenlemesi yapılmasının ardından vatandaşın hizmetine sunulacak. Kale’deki sosyal tesis için 1800 metrekarelik alanın 450 metrekaresi sosyal tesis olarak planırken, geri kalan alanlar spor aletleri, yürüyüş yolları, otopark ve çocuk parkı şeklinde değerlendirilecek.

Çalışmalarımızı Büyük Bir Titizlikle Gerçekleştiriyoruz

Anademir İnşaat olarak, bugüne kadar pek çok alanda özel yapıları hayata geçirdiklerini belirten Anademir İnşaat Genel Müdürü Ahmet Turan, “Pamukkale ilçemizdeki kapalı pazar yerleri projeleri bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor, buradaki çalışmalarımızı büyük bir titizlikle gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın günlük hayatında önemli yer tutacak bu alanların Anademir imzası taşıması bizim için ayrı bir gurur vesilesi. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.