HABERDENİZLİ.COM

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda toplanan grup, Fetih Suresi'ni okuyup askerler için dua etti.

Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Osman Tavşan gazetecilere yaptığı açıklamada, terör ve çatışmadan arındırılmış adil bir dünya istediklerini belirtti.

Zeytin Dalı Harekatı'nın gerekçelerini ve hedeflerini anlamakta zorlananların olduğunu anlatan Tavşan, "Bu operasyonu yanlış anlamak için çırpınanlar var. Türkiye'nin terörle mücadele şeklini, terör örgütlerine yönelik bitirici darbe hamlesini savaş olarak göstermeye kalkışanlar var. Bunlara asla müsaade edilmeyecektir. Türkiye'nin gücü karşısında kimsenin durmaya cesareti yoktur." ifadelerini kullandı.

Tavşan, Türkiye'nin teröre karşı sürdürdüğü başarılı operasyonlar sonrasında, bazı ülkelerin sivil katliamı yapıldığı şeklinde kamuoyunu yönlendirilmeye çalışıldığını dile getirdi.

Türkiye'nin Afrin'de gerçekleştirdiği Zeydin Dalı Harekatı'na tam destek verdiklerini belirten Tavşan, "Askerlerimizi destekliyor, cephede vuruşan askerlerimize de Allah yardımcınız olsun diyoruz. Milletin desteğini, ümmetin duasını alan devletimiz ve silahlı kuvvetlerimiz terör örgütlerini yok edeceğine yürekten inanıyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından şehitlerin harı için lokma dağıtıldı.