Altıntop Mahallesi'nde, dershaneler ve kafelerin yoğun olarak bulunduğu 858 Sokak'taki üç katlı bir binanın en üst katındaki dairede yangın çıktı. Bugün saat 15.30 sıralarında,  elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, kısa sürede bütün daireye yayıldı. Etrafı yoğun duman kaplarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Yangının çıktığı dairede tek başına yaşayan ve alevlere müdahale etmek isterken kolu yanan 48 yaşındaki Tülay Sağlam, komşuları tarafından sokağa çıkarıldı. Sağlam, sağlık ekibi tarafından ambulansa bindirilerek Denizli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

İtfaiye ekipleri de söndürme çalışması başlattı. Çevredekiler arasında korku yaratan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sırasında alt katta oturanlardan Rabia Topaloğlu ise dumandan etkilendi. Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Topaloğlu'nun da sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Binanın alt katında bulunan yerel bir internet haber sitesi çalışanlarının, içeride kedi olduğunu söylemesi üzerine itfaiye ekipleri buraya girdi. Yoğun dumana maruz kalan Siyam cinsi 'Duman' adlı kediyi bularak, dışarı çıkardı. Kedi sahiplerine teslim edildi. Ürkmüş olan 'Duman', sahipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.






























Zekican Şenkaya