HABERDENİZLİ.COM

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de kutlanmaya başlandı. Trafik Haftası 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler meydanında kutlandı.

Vatandaşların trafik kuralları bilincini yaşatmak için stand açıldı. Polis memurları tarafından trafik ile ilgili vatandaşlara Eğitici bilgiler içeren Broşürler Dağıtılıp Trafikle İlgili bilgiler verildi.

Ayrıca vatandaşlara trafik ışıkları, geçme ve geçme ilkeleri, geçiş kuralları, aracın yoğun sis ve karda nasıl kullanılacağı ve birçok konuda bilgiler verildi.

Standa, Emniyet Müdürlüğü Alkol metre, GBS cihazı, polis ekiplerinin kaza yerinde kullandığı malzemeler, öğrencilere yönelik boyama kitabı, cetveller, balonlar, el kitapları gibi malzemeler yer aldı.

Daha sonra Çınar meydanına gelen çok sayıda motosikletli vatandaşlara ise kask dağıtımı gerçekleştirildi. Kask dağıtımının ardından motosikletli polisler eşliğinde motosikletçilerle birlikte konvoy gerçekleştirildi.

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda stand açıp ekipmanlarını sergileyen kişiler ise şu şekilde; Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Daire Başkanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Güneş Sürücü Kursu, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğü, Denizli Büyükşehir Belediye Zabıta Trafik Ekipleri, Denizli Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Denizli Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri ve Denizli Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri katıldı.

​​​​​​

​​​​​​

​​​​​​