Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği desteği ile PASVAK organizasyonunda sünnet şöleni düzenleniyor. 4 gün sürecek sünnet şöleni organizasyonunda toplamda 32 çocuğun Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahi Servisi’nde sünnet işlemleri yapılıyor. Sünnetler uzman hekim tarafından ameliyathane koşullarında hijyen kurallarına uygun gerçekleştiriliyor.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Tıbbi Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz ve İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Muhammet Akçaoğlu ile birlikte sünnet olan çocukları serviste ziyaret etti. Sünnet olan çocuklarla sohbet eden Uz. Dr. Berna Öztürk çocuklara sünnet hediyesi verirken, ailelere de hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Öztürk, “ PASVAK’ın düzenlediği sünnet şölenine biz de Denizli Kamu Hastaneleri Birliği olarak destek olalım dedik. Çocukların sünnetini hastane ortamında, ameliyathane koşullarında uzman hekimlerimiz tarafından yaptıralım istedik. Denizli Kamu Hastaneleri Birliği olarak geçen sene de bir sünnet şöleni düzenlemiştik. Yine okullar kapandığında Denizli’de sünnet olmayan ne kadar çocuk varsa biz hepsinin sünnet işlemini gerçekleştirmeye talibiz. Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun, ailelere de hayırlı olsun” dedi.

Sünnet işlemlerini gerçekleştiren Çocuk Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Erdal Memetoğlu da sünnet işleminin cerrahi koşullarda ve uzman hekimler tarafından yapılması gerektiğini söyleyerek, “ Çocuklarımızın yaşamı üzerinde son derece önemli olan sünnet işlemini sağlık kuruluşlarında işin ehli kişiler tarafından yapılması ileride oluşabilecek olumsuzlukları gidermek adına son derece önemlidir. Sünnet olmayan tüm çocukları hastanelere bekliyoruz” dedi.